De Sleutelaar

De Sleutelaar in Bladel deed in 2021 mee aan het Klassewerkplek-onderzoek. Niet alleen verdienden ze daarmee de eretitel Klassewerkplek, maar bovendien eindigden ze op de derde plek van alle deelnemende scholen. Het werkgeluk van leerkrachten is hier dus hoog! Hoe ze dat voor elkaar krijgen, dat gaan we de komende periode uitzoeken. Je vindt hier dan een interview en een videoprofiel zodat we allemaal kunnen profiteren van deze voorbeeldschool als het gaat om werkgeluk.

Op dit moment zijn er geen vacatures actief voor De Sleutelaar. Kom op een later moment terug om actieve vacatures te zien.

bezoek website

Gerelateerde artikelen

Interview

De Sleutelaar in Bladel zet altijd het groepsbelang voorop en is daarom Klassewerkplek 2022!

De Sleutelaar in Bladel is verkozen tot Klassewerkplek 2022! De Sleutelaar in Bladel is dit jaar opnieuw Klassewerkplek. Vorig jaar was dat met schoolleider Roy Pellegrom. Dit jaar met schoolleider …

Bekijk dit artikel

Interview

OBS De Sleutelaar in Bladel is Klassewerkplek 2021!

De Sleutelaar in Bladel eindigde in 2021 op de derde plaats van het Klassewerkplek-onderzoek. Het werkgeluk onder leerkrachten is hier groot, en dat vertaalt zich naar belangrijke voordelen. We …

Bekijk dit artikel

Video profiel

Hoe werd De Sleutelaar een Klassewerkplek?🎥

OBS De Sleutelaar in Bladel liet tijdens het Klassewerkplek-onderzoek van 2021 zien dat de leerkrachten daar veel werkgeluk ervaren. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? We gingen op onderzoek uit!

Bekijk dit artikel