De Heggerank

Bij de Heggerank in Heijen draait veel om professionaliseren. En daar hoort een professionele organisatiecultuur bij. Schoolleider Angèl Chen-Straten heeft een hele duidelijke visie op hoe het onderwijs elke dag een stapje beter te maken. Al sinds 2021 zit deze school op een spoor van continuous improvement, waarbij continu stappen gezet worden naar nóg beter onderwijs. En kennelijk worden de leerkrachten er ook gelukkig van om als professionals behandeld te worden. Door corona is het niet gelukt een videoprofiel te maken van deze school na de uitverkiezing tot Klassewerkplek in 2020. We hopen met de nieuwe uitverkiezing in 2021 alsnog opvolging aan te kunnen geven. In de tussentijd is het interview met Angèl (hieronder) een aanrader als je meer wil weten over de aanpak van deze school.

Op dit moment zijn er geen vacatures actief voor De Heggerank. Kom op een later moment terug om actieve vacatures te zien.

bezoek website

Gerelateerde artikelen

Interview

Het verhaal van De Heggerank

De Heggerank kent met haar 45 jaar onderwijservaring een doorgewinterde schoolleider. Maar wat vooral opvalt in gesprek met Angèl Chen is haar onvoorstelbare energie om continu te verbeteren en …

Bekijk dit artikel