Alan Turingschool

De Alan Turingschool in Amsterdam deed in 2020, 2021 en 2022 mee aan het Klassewerkplek-onderzoek. Niet alleen werd de school in die jaren Klassewerkplek, de Alan Turingschool eindigde alle jaren ook nog eens op de eerste plek qua werkgeluk onder leerkrachten. Na de eerste uitverkiezing maakte Klassewerkplek onderstaande profielvideo van deze school, waarin schoolleiding en leerkrachten de visie op het organiseren van onderwijs én werkgeluk uitleggen. Onder de video vind je nog een aantal andere bronnen over deze bijzondere voorbeeldschool!

Op dit moment zijn er geen vacatures actief voor Alan Turingschool. Kom op een later moment terug om actieve vacatures te zien.

bezoek website

Gerelateerde artikelen

Video profiel

Werkgeluk op de Alan Turingschool. Hoe doen ze dat?🎥

De Alan Turingschool scoorde in 2020 én 2021 het hoogst op werkgeluk onder leerkrachten. Hoe ze dat voor elkaar kregen, leggen ze zelf uit in deze video.

Bekijk dit artikel

Interview

Het verhaal van de Alan Turingschool

Er is al veel gezegd en geschreven over de Alan Turingschool in Amsterdam. Hun score in Klassewerkplek 2020 nodigt uit om nóg een keer met Eva Naaijkens en Martin Bootsma in gesprek te gaan. Dit keer …

Bekijk dit artikel

Nieuws

Nationaal Onderwijs Congres Interview Eva Naaijkens

Naar aanleiding van het Nationaal Onderwijs Congres (thema: Duurzaam Ontwikkelen) interviewde de organisatie Eva Naaijkens voor het congresblad. Eva is schoolleider van de nummer 1 Klassewerkplek van …

Bekijk dit artikel