Klassewerkplek vacature OBS De Korenbloem in Oirschot

OBS De Korenbloem zoekt een enthousiaste onderwijsassistent/ pedagogisch medewerker voor de BSO in Oirschot.

Het gaat om een aanstelling van maandag tot en met vrijdag, 20 uur als onderwijsassistent en 12 uur als pedagogisch medewerker, waarbij de specifieke invulling van uren in overleg plaatsvindt.

In deze combinatiefunctie ben je onder schooltijd in groep 4 en 5 werkzaam als onderwijsassistent. Voor en na schooltijd ben je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor de opvang van de schoolkinderen op de BSO. Je levert een belangrijke bijdrage aan de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Door de inzet van jouw kwaliteiten en kennis bouw je mee aan het integraal samenwerken tussen school en opvang.

OBS De Korenbloem zoekt:

  • Kandidaten met minimaal een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4. (onderwijsassistent of kinderopvang).
  • Werkervaring in het onderwijs en/ of kinderopvang is een pré .
  • Didactische kennis en vaardigheden is een vereiste.
  • Je bent enthousiast, proactief en een ondernemende persoonlijkheid.
  • Je bent zelfstandig, stelt je flexibel op en hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen.
  • Je weet op goede wijze te communiceren met kinderen, ouders en collega’s.

OBS De Korenbloem biedt:

  • Een fijne, gezellige en professionele werkplek met een topteam van collega’s, waarbij er ruimte is om jouw eigen kennis en vaardigheden te ontplooien. Je krijgt zowel bij de basisschool als de kinderopvang een contract.

Contact

Informatie kan telefonisch worden ingewonnen bij Ruben Sanders, Directeur De Korenbloem, op nummer 06-28716118, of bij Anne Klumpkens, assistent leidinggevende ikOOK, op nummer 06-17588314. Je motivatie en CV kun je voor 11 december sturen naar: rubensanders@rbobdekempen.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×